“LOVE YOUR LIFE, TASTE OUR WINES”

Kantina dhe vreshtaria VilaShehi ju fton te shijoni vererat te prodhuara ne menyre artizanale qe nga koncepti i vreshtarise, perkujdesja, vjelja e deri tek servirja e saj.
Ejani te merrni me vete nje eksperience unike te cilen deshirojme ta ndajme sebashku me ju.

Produktet

vilashehi rrushi vreshtaria

Vreshti & Kantina familjare “Vila – Shehi, është themeluar në vitin 1994, fillimisht në ngritjen dhe menaxhimin e vreshtit.


Familja Shehi trashëgonte prona të shumta të mbjella me vresht që nga viti 1967, aktualisht pranë kantinës është ngritur vreshti prej 2 ha, sot në rajonin e Vorës sipërfaqja e vreshtarisë është rreth 20 hektarë.